Over ons

/Over ons
Over ons 2019-03-08T15:03:35+00:00
  • waardevol organisatie
  • tevredenheid klanten
  • aantrekkelijk voor talent

Leiderschap = Richting en Ruimte geven aan TeamOntwikkeling

Onze ambitie is 10.000 leidinggevenden en HR-professionals te ondersteuning bij teamontwikkeling en groei.

Wij doen dit door slimme “online oplossingen” die vanuit richting, de ruimte voor ontwikkeling zichtbaar maken.We benaderen ontwikkeling en groei als een iteratief proces. We zetten mensen in beweging en willen ze ook in beweging houden

Groei is oneindig, als groei stopt dan is dat het einde.

We delen dagelijks onze ervaring en kennis. Niet alleen met onze klanten, maar ook met partners die hierdoor weer hun klanten kunnen ondersteunen. Zo bouwen we aan een netwerk van enthousiaste mensen die bij willen dragen vanuit aandacht voor het team.

Ben jij vanuit jouw expertise ook betrokken bij het ontwikkelen van teams? We nodigen je graag uit om je bij ons aan te sluiten.

Als partner krijg je de mogelijkheid om met de Team Navigator tot unieke inzichten voor teamontwikkeling te komen. Je krijgt van ons alle ondersteuning die je nodig hebt, om met onze oplossing, jouw authentieke kennis en ervaring volledig tot zijn recht te laten komen. Dit geeft je een unieke voorsprong ten opzichte van je concurrentie.

Wie zijn wij

Onze ambitie is om 10.000 leidinggevenden slimmer leiding te laten geven aan groei.

Dit kunnen we niet alleen, we zoeken de samenwerking met professionals die net als wij geloven dat leiderschap en teamontwikkeling samen beter kan. Betere leiders nemen betere beslissingen en helpen ons om er samen een mooiere wereld van te maken. Zo dragen we op bescheidde wijze bij aan een betere leefomgeving voor iedereen.

Ben jij een professional met interesse in Teamontwikkeling, meld je dan aan. Help mee onze ambitie waar te maken.

Leiderschap vraagt om vertrouwen in jezelf, waardoor je anderen kunt helpen om ook de juiste stappen te zetten. Wij richten ons op het bieden van toegankelijke en vertrouwde hulpmiddelen die Slim leiderschap mogelijk maken.

We verbinden kennis en ervaring op het gebied van leiderschap om in Slimme oplossingen waarmee je teams daadwerkelijk in beweging krijgt. Wil je de flexibiliteit van je organisatie vergroten, mensen slim meer ruimte geven, dan bieden wij je de middelen om dit waar te maken.

Dat doen we zichtbaar, effici├źnt, direct en concreet.

Onze ervaringen in beeld

Teamontwikkeling 90
Leiderschap en coaching 75
Strategische personeelsplanning 85
HR-analytics en Data Mining 75

Meet Our Team

Bart Bastianen
Bart BastianenEigenaar
“Waarom dingen complex maken als het ook makkelijk kan”

Als adviseur help ik jullie ambitie te vertalen in concreet toepasbare interventies die het team en de medewerkers versnelt in zijn groei

Anna Veprik
Anna VeprikDeveloper
“Ben je duidelijk in wat je vraagt, dan krijg je wat je bedoelt.”

Maakt van data -> informatie, waardoor je als organisatie besluiten kunt nemen die daadwerkelijk bijdragen aan groei

Onze Partners