Introductiefilmpje Team Navigator vlootschouw

/, Videos/Introductiefilmpje Team Navigator vlootschouw

Introductiefilmpje Team Navigator vlootschouw

Hoe schrijf je de organisatie in de Team Navigator in?

We hebben de Team Navigator gebouwd als zelfstandig tool. De Team Navigator faciliteert zowel de HR-professional als de leidinggevende om op een snelle manier direct met een vlootschouw aan de slag te gaan.

Om te laten zien wat er precies nodig is om te starten, laten we in het filmpje zien hoe het precies werkt. We laten alle stappen zien die nodig zijn. Van start tot het uitnodigen van een leidinggevende die de vlootschouw uit mag voeren.

Het hele filmpje duurt in totaal een kwartier, exact de tijd die ook echt nodig is om je aan te melden en te starten.

 

Om te starten hebben we een extra functie aangemaakt waarmee je eenvoudig een team vanuit excel in kunt lezen. Het sjabloon hiervoor kun je sjabloon voor team navigator.

Wil je liever ondersteuning bij het aanmelden en inschrijven dan kan dat natuurlijk ook. Mail ons via info@humannavigator.org en we nemen binnen enkele dagen contact met je op om alles gereed te zetten.

2017-08-04T09:22:52+00:00

About the Author:

Al meer dan tien jaar begeleid ik organisaties bij het omzetten van hun strategie in concrete oplossingen in de praktijk. Samen met HR-professionals en leidinggevenden onderzoek ik de beste interventies en oplossingen die bijdragen aan groei en ontwikkeling van hun teams. Leiderschap bestaat voor mij uit twee belangrijke begrippen: Richting en Ruimte. Richting omdat iedereen moet begrijpen waarom en wat we voor de klant willen doen. Ruimte omdat iedere medewerker vanuit zijn eigen kracht moet kunnen bijdragen aan het resultaat van het team Wil je weten hoe jij vanuit richting en ruimte de groei van jouw team kunt versnellen? Mail dan met Bastianen@b-leef.nl, of bel me dan maak ik graag een afspraak (06-23881672)