Functies en Prijs 2018-06-03T18:08:26+00:00
online strategische personeelsplanning oplossing

TEAM NAVIGATOR

gebruik van de team navigator per team
1250per maand
  • Direct online

INRICHTEN

Samen voorbereiden en inrichten van het systeem
350eenmalig
  • Ondersteuning bij inrichting
  • Telefonische feedback
  • Ondersteunende presentaties

WORKSHOP

Het begeleiden en adviseren met de team navigator
650per workshop
  • Alles staat klaar
  • Volledige telefonische opvolging

De Team Navigator geeft toegang tot de volledige kwantitatieve en kwalitatieve functionaliteiten om de kansen voor groei van het team in beeld te brengen

Met onze visuele benadering van het team schouwen, maken we het de leidinggevenden makkelijk en leuk om hun inzichten vanuit het hoofd te vertalen in een visuele rapportage.
Als adviseur kun je meerdere leidinggevenden tegelijkertijd samen laten schouwen. Hierdoor zijn leidinggevenden meer betrokken en vervullen ze de rol van schouwer en kritische partner op een natuurlijke wijze tegelijkertijd.
Door een eenvoudige interface weet je altijd hoe lang geleden de laatste schouw heeft plaatsgevonden. Een herhaalmeting kan vervolgens direct vanuit het systeem verstuurd worden. Hierdoor weet je zeker dat je altijd werkt met actuele inzichten van leidinggevenden.
We maken gebruik van een uitgebreid eigen inlees format. hierdoor kunnen we zonder aanvullende administratieve handelingen, data inlezen en overschrijven vanuit uw eigen personeelsdatabase.
Nadat alle informatie verwerkt is, kun je eenvoudig weer een export van data maken naar Excel. hierdoor behoud je de ruimte voor aanvullende verdieping en visualisatie van data.
Het resultaat van de vlootschouw wordt automatisch opgeslagen in het systeem. Hierdoor kan in de tijd gekeken worden naar ontwikkeling van het team en individuele medewerkers.
Iedere rol is in een korte Quickguide beschreven. Als leidinggevende lees je snel wat een optimale benadering is die past bij de rol. Dit kun je makkelijk integreren in de ontwikkelbenadering van de betreffende medewerkers.
Medewerkers verdwijnen soms uit beeld door langdurig absentie, of weinig  zichtbaarheid. De Team Navigator maakt iedereen zichtbaar. Hierdoor  blijft er aandacht voor alle medewerkers en verliezen we niemand.
Mobiliteit is belangrijk om medewerkers een uitdaging te bieden die bij hen past. De Team Navigator laat zien of verwachtingen bij doorstroom ook uitkomen. HR krijgt zo grip op “Talent en Successionplanning”.
Door onze focus op de Team Navigator bouwen we snel ervaring op die we graag delen. We houden van vragen, uitdagingen en opmerkingen die ons scherp houden. We ontvangen regelmatig vragen die ons iets langer bezig houden, maar een reaktie krijgt u altijd binnen 3 werkdagen.

Wanneer is de Team Navigator de beste oplossing?

Ben je enthousiast en wil je de Team Navigator professioneel bij klanten inzetten?

Laat dan je gegevens achter en we nemen graag contact met je op. We bouwen graag samen met jou en andere professionals aan een netwerk van mensen dat organisaties en leidinggevenden kan ondersteunen bij hun ambities en groei.