Team Navigator 2018-12-10T19:32:08+00:00
Loading...

Met de Team Navigator breng je binnen 30 minuten  je team in kaart. Vanuit de richting van de organisatie geeft het zicht op de ruimte voor het talent van de medewerker. De kansen en mogelijkheden om teams beter te laten presteren worden direct zichtbaar. Je ziet waar investeren in het team bijdraagt aan het gewenste resultaat.

AAN DE SLAG MET JE EIGEN VLOOTSCHOUW
Door de eenvoud in het gebruik van de Team Navigator, werd ik verrast door de uitkomst. Het resultaat was een bevestiging van een onderbuik gevoel dat ik had. Door het visuele inzicht en uitleg van de vlootschouw werd ik me bewust dat ik wel moest handelen.
Door twee heel concrete interventies uit te voeren: Door een medewerker uit het team te plaatsen, en een medewerker een uitdagende projectrol te geven is het team veel beter gaan presteren.

Ik ga de Team Navigator zeker vaker gebruiken voor mezelf en voor de organisatie.

Teamleider P&O, middelgrote gemeente
Door de team navigator kan ik nu met mijn team sparren over de resultaten en de bijdrage die we met elkaar willen bereiken. Geen abstracte benadering maar concrete aanpak gericht op resultaat.
Victor van de Valk, Discare
De eerste keer dat ik een vlootschouw uitgevoerd heb duurde het bijna een halve dag om het hele team in kaart te brengen. Nu, met de Team Navigator en ondersteuning van B-leef, kost het mij slechts een half uurtje.
Madelon Donker, Match and More
Door de inzet van de team navigator als vlootschouw methode is mijn werk een stuk interessanter geworden. Nu laat ik me in mijn advies niet meer leiden door de inhoudelijke problemen en incidenten, maar reflecteer met de leidinggevende vanuit het gewenste team resultaat
P&O adviseur, Grote top 10 gemeente
Geen complex systeem, of een uitgebreide discussie meer, maar een oplossing die direct doet waar het voor bedoeld is.
Jorien van Lonkhuyzen, Zayaz

Waarom werkt slim leiderschap ook bij jullie?

Leiding geven aan medewerkers is al moeilijk genoeg. Zelfs met alle theorieën,
ervaringen en begeleiding blijft team ontwikkeling afhankelijk van luisteren naar je gevoel. Wij maken het je graag makkelijker. De Team navigator is praktisch en eenvoudig in gebruik.

Leiderschap versterken door inzicht in het team

Of doe mee aan ons onderzoek en ontdek of een vlootschouw bij jullie past?

powered by Typeform