Team Ontwikkel Professional online 2018-06-03T18:08:30+00:00

Team Ontwikkel Professional

De snelste manier om #1 Strategisch gesprekspartner aan tafel te zitten

Met meer dan 100 leidinggevenden, is de Team Navigator een groot succes zeer gebruiksvriendelijk en concreet toepasbaar jouw begeleiding maakt direct het verschil.

Leer van onze tools en ervaring en maak het verschil!

TOP professional deelt kennis en ervaring die het mogelijk maakt om leidinggevenden direct in hun groei te helpen. Ons online programma is niet alleen kennis, maar helpt je met het verzamelen van inzichten en geeft je richting. Alle ondersteuning die jou helpt succesvol strategisch gesprekspartner te zijn!

 • Volledig op eigen snelheid te doorlopen
 • Met praktische inzichten en voorbeelden die je op jouw situatie kunt toepassen
 • Met online ondersteuning op jouw persoonlijke situatie
schrijf je in!

Ontwikkel jezelf binnen twee weken tot TOP adviseur!

Wil jij meer impact hebben op de strategische besluitvorming? Heb je ideeën om meer uit het talent van medewerkers te halen? Wil jij leidinggevenden helpen de teamprestaties te verbeteren? Dan ben je hier op de juiste plek.

Speciaal voor HR-professionals en leiderschap coaches en trainers hebben we een slim programma ontwikkeld. In een programma dat praktijk en theorie naadloos verbindt, kun je binnen 2 weken het verschil maken.

Wil jij ook gevraagd worden, in plaats van zelf om aandacht te moeten vragen!

Doe nu met ons mee en zit binnen drie maanden als TOP adviseur bij de directie aan tafel.

Bart Bastianen, Adviseur leiderschap en team ontwikkeling

Team ontwikkeling strategie

Wat maakt jou als TOP adviseur anders?

Een TOP adviseur neemt de leidinggevende en zijn team als uitgangspunt. Je vormt een duidelijke visie en koestert dit ideaal. Maar je besluit vanuit de feiten en stuurt op de dagelijkse praktijk.

Een TOP adviseur ondersteunt bij drie belangrijke dingen
1. Focus; je begint vanuit het resultaat
2. Transparantie; je maakt de verschillen zichtbaar
3. Beweging; je helpt leidinggevenden met besluiten nemen en in actie komen

Ongelooflijke groeikansen voor teams

 • Betere inzichten in team dynamiek
 • Verbinding tussen team ambitie en ontwikkeling van teams
 • Leiderschap ontwikkelen door inzicht in kansen
 • In gesprek over uitdagingen voordat het escaleert
 • Aandacht voor talent zodat zij kunnen excelleren
 • Eigen visie op vertalen van groei in een lerende organisatie
Direct aan de slag!

online TOP adviseur worden

Schrijf je nu in en word TOP adviseur !

Startegische besluitvorming is kiezen voor groei! Jouw ontwikkeling draagt bij aan ontwikkeling van alle leidinggevenden.

Ervaar hoe effectief je kunt zijn!

Top adviseur opleiding online

Schrijf mij in en ontvang toegang voor 5 teams

lightbox title

Je wilt meedoen! Maar werkt het ook op jouw computer?

Het programma is volledig  online te gebruiken. Ook maakt het niet uit of je  mobiel, of vanaf je computer schrijf je in en merk hoe makkelijk het werkt!

 • inloggen en aan de slag via je browser
 • Alle informatie is online te bekijken en te downloaden voor lokaal gebruik
Schrijf je nu in!

Iets over onszelf

Bart Bastianen
Bart BastianenEigenaar

Sommige leiders sturen hun team net iets slimmer aan.

Deze ervaring heeft mij geinspireerd om te leren waarom sommige leiders slagen en anderen niet. Met dit antwoord ben ik nu dit programma gestart. Strategisch gesprekspartner word je niet op basis van de inhoud, maar door middel van verbinden. Hoe verbind jij jouw kennis met de uitdagingen van de directie?

Anderen vertellen hoe ze het beter kunnen doen is nog niet zo moeilijk, maar zelf veranderen zodat die ander succesvol is, dat doet even pijn. Om anderen te helpen moet je kritisch naar jezelf durven kijken. Om je hierbij te helpen, hebben we een programma ingericht rondom een thema wat nieuw op de agenda staat.

We leggen de focus leggen op het hele team. Waarom zouden de teamleden veranderen en volgen. Individueel kan dat met een gesprek, gaat het om tien mensen met tien meningen moet je nadenken over het gehele plaatje.

Anders werken gaat niet vanzelf! Het nieuwe denken houdt in dat je vertrouwen hebt in jezelf, maar ook het lef om je eigen talent te benutten. Ik nodig je van harte uit om aan dit programma deel te nemen! Ik sta volledig voor je klaar om jou te helpen succesvol te zijn.

Ik heb Bart op 3 manieren meegemaakt:
1. Als “leraar” tijdens de interne Hbo-opleiding voor onze medewerkers
2. Als consultant tijdens de implementatie van de Vlootschouw
3. Als (personal) coach

Wat opvallend is tijdens alle bovenstaande rollen is dat Bart altijd goed voorbereid, scherp en pragmatisch is. Hij is in staat om vrijwel ieder lesmoment door te vertalen naar de praktijk.

Bij zijn rol als consultant en coach is vooral zijn vermogen om een spiegel voor te houden en als “cliënt” zelf de oplossing te bedenken voor in het gesprek gestelde dilemma’s.

Sessies zijn bij hem zeker geen “walk in the park” maar de effecten, mits toegepast, zijn snel, effectief maar vooral duurzaam. Ik kan elke manager/directielid die in complexe problematiek de oplossing niet weet te vinden aanraden met Bart in gesprek te gaan.

Victor van der Valk, Discare
Bart heeft meerdere keren het team van afdelingshoofden op een creatieve en onafhankelijke wijze meegenomen in ons dagelijks functioneren en alle uitdagingen die daarbij horen.

Hij heeft het in zich om zowel op individuele niveau als teamniveau je op positief kritische wijze de spiegel voor te houden. Hij weet onbevooroordeeld te relativeren en te objectiveren. Bart zet mensen aan het denken over de kern van het functioneren van een organisatie en de bijdrage van de daarbij betrokken medewerkers. Hij levert vanuit zijn professie een meer dan waardevolle bijdrage aan het functioneren van het team, en daarmee de organisatie.

Ontwikkel jezelf binnen twee weken tot TOP adviseur

Wil je meer van de opleiding weten, of wil je een in-companie opleiding vormgeven?

Dit kan uiteraard ook. We hebben veel ervaring met het maken van maatwerkopleidingen. Zowel op het gebied van korte inspiratie sessie tot uitgebreide meerjaren programma’s op HBO niveau.

Het TOP adviseur programma leent zich uitstekend voor het koppelen van theorie aan praktische veranderprocessen. Veranderen is het verbinden van nieuwe kennis met nieuwe inzichten, die vervolgens met nieuwe routines verbonden moeten worden.

De combinatie die we binnen het TOP programma hebben gemaakt, van kennis, verbonden aan concrete oplossing van de Team Navigator is een mooi voorbeeld voor de basis van structurele verandering.

Wil je nu meer weten van de mogelijkheden. Laat je gegevens dan achter, zodat wij contact met je op kunnen nemen. Of bel ons direct voor een afspraak op nummer 06-23881672

[contact-form-7 id=”4″ title=”Contactformulier 1″]